Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Palabras Aire...


Natura να φύγουμε...

Ερώτηση για το κύκλωμα πλαστογράφησης εισιτηρίων που λειτουργεί σε βάρος των αστικών συγκοινωνιών κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Είναι το ίδιο κόμμα που υποστηρίζει το κίνημα "Δεν πληρώνω-Δεν πληρώνω".
Σχιζοφρένεια

Όταν η επικήρυξη για τον Παλαιοκώστα είναι ένα εκατομμύριο ευρώ, μπαίνεις στον πειρασμό να σηκώσεις το τηλέφωνο και να πεις ότι κοιμάται δίπλα σου.

Ο Γιούνκερ ζητεί να επιστραφούν τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Προφανώς για να τα βάλουμε ενέχυρο.

Quiz:
-Τι είπε η Τζούλια μόλις τελείωσε τα γυρίσματα του καινούργιου dvd της;
-Γ*μ#θ$&α στη δουλειά!

Ο ΓΑΠ να προσέξει τις παρέες του γιατί σύντομα η Σοσιαλιστική Διεθνής θα συνεδριάζει σε βουνοκορφή του Αφγανιστάν με διακριτικό parking.

Στις 27 Μαρτίου 2011, Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, μην κανονίσετε τίποτα. Έχει λαοσύναξη κατά της Κάρτας του Πολίτη.

Νέο ανέκδοτο είπε η Λούκα Κατσέλη, Οι δανειστές μας, είπε, δεν αντικαθιστούν την κυβέρνηση. Θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά να την έβλεπα όταν θα λέει στην τρόικα την γνωστή ατάκα του λαγού προς το λιοντάρι: "Λέμε και καμιά μαλ#κι@ να περνάει η ώρα".

Το έτερο ανέκδοτο το είπε ο Ραγκούσης. Θα ερευνηθούν τα πάντα για την Siemens, είπε. Και αν δεν χυθεί άπλετο φως να δείτε που θα φταίνε οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που θα κάνουν απεργία εκείνη την μέρα.

Αυτό το αααααααχχχχ που ακούγεται πάνω από το κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών είναι ο οργασμός παραγωγικότητας στο δημόσιο;

Και όμως η Ελλάς θαυματουργεί στην επιστήμη. Δεν είναι ιατρικό θαύμα που ζει ο ασφαλισμένος του ΙΚΑ;

600 δις ελληνικές καταθέσεις στην Ελβετία. Αν δεις στις Άλπεις γουρουνάκι να τρέχει είναι ελληνικός κουμπαράς.

O Πεταλωτής ήταν σαφής. Δεν τίθεται θέμα περικοπής στον ιδιωτικό τομέα του 13ου και του 14ου μισθού. Για τους προηγούμενους 12 όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτε.

Πιστεύω ότι ο Γιώργος πιστεύει ειλικρινά ότι αλλάζει τη χώρα προς το καλύτερο. Δεν εκπλήσσομαι. Και η θεία μου η Μυρσίνη πιστεύει ότι οι εικόνες δακρύζουν.

Και για τρομοκρατία κατηγορείται ο Παλαιοκώστας. Συνδέεται με την επίθεση στο γραφείο Χρυσοχοΐδη. Ο άνθρωπος δεν βαρύνεται από ολόκληρο τον ποινικό κώδικα, έχει γράψει και παράρτημα.

Παύει η δίωξη για το Βατοπέδι! Αλλά που θα πάει, θα τους κρίνει ο Θεός.

Έρχεται η απόσυρση! Μόνο που αν αγοράζεις τέτοιες μέρες αυτοκίνητο πρέπει να σε ξετινάξει το ΣΔΟΕ. Που τα βρήκες;

Με εκτίμηση,
Αθηνά…