Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Palabras Aire...

Σαράντα ώρες εργασίας στο δημόσιο! (Τον μήνα)

Με το αναθεωρημένο σύνταγμα που τόσο πολύ θέλει να δει ο Μητσοτάκης δεν θα παίρνουμε μισθό. Αλλά ότι θέλει και αν θέλει ο εργοδότης. Και να είμαστε και ευχαριστημένοι που θα έχουμε δουλειά και δεν θα έχουμε ψυχολογικά προβλήματα λόγω ανεργίας. Για να καταλάβουμε τι μας ετοιμάζουν αρκεί να σκεφτούμε ότι ο Μητσοτάκης θα κερδίσει από την χαρά του άλλα 247 χρόνια ζωής.

Σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο μπήκαμε στη Χρονιά του Λαγού. Και τώρα τρέχουμε... Λαγοί γινόμαστε…

Ερχεται το νέο DVD της Τζούλιας. Με δύο παρτενέρ. Γιατί δεν πήρε και τρίτο να το κάνει τρόικα;

Δεν ξέρω αν θα αισθανθείτε καλύτερα, αλλά οι ηγέτες συμφωνούν στην ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας...

Αυτό το κράτος δεν σέβεται τίποτα. Καμιά αξία. Πως θα πάμε μπροστά ως χώρα με τέτοιες αντιλήψεις; Είναι δυνατόν να εξοντώνεις οικονομικά έναν καλλιτέχνη που τόσα έχει προσφέρει στον ελληνικό πολιτισμό; Πεντέμισι ολόκληρα χιλιάρικα θα στοιχίσει στον Τόλη, σύζυγο της σοσιαλίστριας Γκερέκου, μια μικρή καθημερινή φοροδιαφυγή που είχε κάνει, περίπου 5,5 εκατομμυρίων. Και που να τα βρει ο κακομοίρης τόσα λεφτά; Πέρα από το άδικο της υποθέσεως. Αγανακτώ και δικαίως. Ο μόνος τρόπος για να εξιλεωθεί η κυβέρνηση είναι να μας κόψει άλλο ένα 15% από τους μισθούς μας. Και να αυξήσει αμέσως τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ.

Η ελληνική Δικαιοσύνη σε μεγάλες στιγμές: Έστειλαν για δέκα μέρες στη φυλακή ασθενή με Αλτσχάιμερ. Εξέτισε την ποινή στην κλούβα που έκανε έξι μέρες να πάει στην Κομοτηνή...

Όταν θα λάβετε το εκκαθαριστικό της εφορίας για το 2010, στη στήλη "παρατηρήσεις" γράψτε ότι ξέρετε όλα τα τραγούδια του Βοσκόπουλου. Μπορεί να σας κάνουν έκπτωση.
Ο γνωστός αοιδός και αηδός δεν πλήρωνε την εφορία του, όχι επειδή ήταν φοροφυγάς. Απλώς ήταν πρωτοπόρος στο κίνημα "δεν πληρώνω, δεν πληρώνω".

Αν έχεις περάσει τα διόδια και δεν πλήρωσες, θα λάβεις φωτογραφία και κλήση για να πληρώσεις τα 20πλάσια. Ποιοι θα το πάνε ως τα δικαστήρια;

"Eίμαστε λαϊκό κόμμα" είπε στους βουλευτές του ο Σαμαράς. Η λέξη "λαϊκό", όμως, επιδέχεται πολλών ερμηνειών. Για παράδειγμα η Άντζελα Δημητρίου τραγουδά λαϊκά τραγούδια.

Δεν θυμάμαι ποιος ήταν αυτός που είπε : "Γενναιοδωρία είναι να δίνεις περισσότερα από όσα έχεις και υπερηφάνεια να παίρνεις λιγότερα από όσα χρειάζεσαι".
Πιθανόν ο Τρισέ ή ο Ρεν ή ο Γ.Α.Π. ο Β΄, δεν αποκλείεται να ήταν ο Γκιμπράν , ο Νικ Κέιβ ή ενδεχομένως κι εγώ σε κάποια στιγμή απελπισίας το τελευταίο δεκαήμερο κάθε μήνα.

Έχω που έχω τη στήλη.... ας το εκμεταλλευτώ!
ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ:
Ζητείται εργοδότης με προϋπηρεσία, σοβαρός, συνεπής, καπιταλιστής με σκοπό την μακροχρόνια συνεργασία (μπλοκάκια παροχής υπηρεσιών αποκλείονται).

Με εκτίμηση,
Αθηνά…