Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Palabras Aire...

Η Standard&Poor's λέει ότι θα μας υποβαθμίσει κι άλλο. Γίνεται; Δεν πιάσαμε πάτο ακόμα;

Η NASA αποκάλυψε ένα εύρημα της Αστροβιολογίας στην έρευνα για ζωή στο διάστημα. Λέτε να υπάρχει και ζωή μετά την Τρόικα;
Οι επιστήμονες της ΝΑΣΑ λένε ότι υπάρχει ζωή στο σύμπαν αλλά αν δεν το επικυρώσει ο σερ Μαρκεζίνης εγώ δεν πείθομαι.
Τελικά το αρσενικό είναι το μυστήριο της εξωγήινης ζωής. Λογικό, αφού το θηλυκό είναι της γήινης.
Πάλι καλά που δεν δήλωσαν τη Σάρα Πέιλιν για UFO μήπως και τσιμπήσει μεγαλύτερη χρηματοδότηση..
Άκουσα ότι η ΝΑΣΑ μελετά και τραγουδά το "Ρίξε στο γυαλί φαρμάκι" του Μανώλη Αγγελόπουλου.

Ασφαλισμένος του ΟΑΕΕ επιχείρησε να κάψει ζωντανή υπάλληλο του Οργανισμού εξαιτίας της καθυστέρησης στην έκδοση της σύνταξής του. Γιατί αισθάνομαι ότι πια δεν προκαλεί έκπληξη;

Μετά από το κόμμα της Ντόρας, μας προέκυψε το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη. Επιτέλους, το πολιτικό σύστημα… ανανεώνεται.
Ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας μουσικοσυνθέτης κάλεσε τους πολίτες σε «ανυπακοή». Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μία άλλη λέξη, ώστε να μην παραπέμπει σε άλλο κόμμα του οποίου τα μέλη είναι υπάκουα στην ηγεσία τους μέχρι παρεξηγήσεως
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από την κίνηση αυτή του Μίκη, πολλαπλασιάστηκαν οι πωλήσει δίσκων του Μάνου Χατζιδάκι.

Στην Ελλάδα το 2011 ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Να έρθει όσο πιο νωρίς μπορεί γιατί κανείς δεν του εγγυάται για το τι ακριβώς θα βρει...

Ανάμεσα στους 100 μεγαλύτερους στοχαστές είναι ο Γιωργάκης. Προφανώς αυτοί που τον επέλεξαν δεν ήξεραν τον Κωστάκη.
Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερες νοητικές ικανότητες για να καταφέρει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό της χώρας του και ταυτόχρονα να την υποθηκεύσει στους τραπεζίτες.

Αυξήθηκαν τα έσοδα του προϋπολογισμού Πρέπει να είναι και ο μόνος ανάμεσα μας με αυξημένα έσοδα...

Ο τραπεζίτης Γεννηματάς είπε ότι θα έχουμε 1 εκατομμύριο ανέργους. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο. Το οποίο βέβαια είναι πολύ διαφορετικό από τις προβλέψεις της Κομισιόν που μιλάει για 750000 ανέργους.
Οι υπόλοιποι θα εργάζονται αλλά δεν θα αμείβονται. Μην τα θέλουν και όλα δικά τους. Και δουλειά και λεφτά. Ας σκεφτούν ότι υπάρχουν και χειρότερα. Ούτε δουλειά, ούτε λεφτά.

Έχει κάτι ωραίες θέσεις σε γαλέρα για όποιον ψάχνει δουλειά...

Δεν θα μας πάρει άλλα μέτρα λέει ο Παπακωνσταντίνου. Πρέπει κάποιος να του πει ότι το ίδιο ψέμα πιάνει μόνο αν το λέει τρεις φορές το μήνα.
Εκτός και αν το κάνει για να μας προετοιμάσει. Σου λέει με έχουν καταλάβει. Κάθε φορά που λέω ότι δεν θα πάρω νέα μέτρα μετά από λίγες μέρες τους ρίχνω ένα πακέτο στο κεφάλι. Οπότε πριν το νέο πακέτο ας πω το ποιηματάκι μου.

Στη Ρωσία το Μουντιάλ του 2018 και στο Κατάρ το Μουντιάλ του 2022. Για επενδύσεις στην Ελλάδα, δεν ακούω τίποτα!

Έτοιμο και στη χώρα μας το οικονομικό FBI. Στη συνέχεια για να ελέγχει κάποιος αυτούς τους "αδιάφθορους" θα γίνει τμήμα "εσωτερικών υποθέσεων" το οποίο θα ελέγχεται από το τμήμα "εσωτερικών εσωτερικών υποθέσεων", το οποίο θα ελέγχεται από το τμήμα "εσωτερικών εσωτερικών, εσωτερικών υποθέσεων" κ.ο.κ.

Θυμάστε το "Αν το δηλώσεις μπορεί(ς) να το σώσεις"; Επανέρχεται για τα αυθαίρετα.
Με κερδισμένους όσους δεν το είχαν δηλώσει ποτέ...

Τελικά ο ΣΕΒ πείστηκε ότι ένα Σάββατο το δικαιούται ο εργαζόμενος για να ξεκουραστεί. Το Μεγάλο.

Με εκτίμηση,
Αθηνά…