Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Palabras Aire...

«Οι τρανσέξουαλ και οι ομοφυλόφιλοι δεν θα μπουν ποτέ στην Βασιλεία των Ουρανών και δεν το λέω εγώ, αλλά ο Απόστολος Παύλος»Τα παραπάνω δήλωσε ο καρδινάλιος Χαβιέρ Λοζάνο Μπαραγκάν προφανώς ευρισκόμενος σε ανοιχτή γραμμή με τον Παράδεισο. Τι μου λέτε Χαβιέρ μου! Πείτε μας αλήθεια μήπως σας είπε ο Απόστολος και σε ποιο καζάνι θα βράζουν οι παιδεραστές συνάδελφοί σας?

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ στέλνει 30,000 επιπλέον στρατιώτες στο Αφγανιστάν, οι ΗΠΑ ζητούν επιπλέον στρατεύματα από το ΝΑΤΟ και οι προεκλογικές ομιλίες του Αμερικανού προέδρου πάνε περίπατο...

Άσχετο… Είδα τον Χρήστο Πρωτόπαπα στην τηλεόραση! Τον θυμάστε;

Άρχισαν να έρχονται τα “πράσινα” τέλη κυκλοφορίας. Δεν ξέρω αν το “πράσινα” σημαίνει ότι βοηθάμε το περιβάλλον, αλλά όποιος βλέπει το ποσό σίγουρα… πρασινίζει από τον κακό του.
Προσωπικά μόλις πήρα το χαρτί από τη ΔΟΥ άρχισα ασυναίσθητα να τραγουδάω:“τέλη, τέλη, τέλη άτιμε ντουνιά όχι άλλους φόρους δεν αντέχω πια…”.
Τη συνέχεια που λέει: “φέρτε μου ένα σέρτικο τσιγάρο” δεν την τραγουδάω πρώτον γιατί ο Αβραμόπουλος απαγόρευσε το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους.
Και δεύτερον γιατί και τα τσιγάρα πρόκειται να ακριβύνουν Κι αυτός ο έμμεσος φόρος κοστίζει σε βάθος χρόνου περισσότερο από τα τέλη κυκλοφορίας.

Τα μάθατε τα νέα;
Περικοπές στον μισθό του θα κάνει ο Προβόπουλος. Για τα μπόνους και τα επιδόματα, βέβαια, δεν είπε τίποτα.
Συγκίνηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο αυτή η αυτοθυσία του Προβόπουλου. Σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας έχουν στηθεί αυτοσχέδιοι κουμπαράδες και συγκεντρώνονται χρήματα για να βοηθήσουν τον ήρωα να επιβιώσει.

Όλες οι αποφάσεις του δημοσίου θα αναρτώνται στο διαδίκτυο. Ας βάλουν και ένα link για τα χρήματα που χάνονται μυστηριωδώς σε κάτι τσέπες.

Πάντως ας ηρεμήσουμε. Δεν υπάρχει κρίση. Το είπε ο Καρατζαφέρης. Αφού κατάφερε να αγοράσει αυτοκίνητο μια καθαρίστρια σημαίνει ότι έχουμε λεφτά. Και μάλιστα πολλά.
Να την φορολογήσουμε έξτρα. Και μετά να της ρίξουμε και μια φορολογία. Ακούς εκεί να αγοράσει αυτοκίνητο.

Με εκτίμηση,
Αθηνά…