Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Palabras Aire...

Αυτό ήταν, δεν θα το αντέξω... Το τελευταίο δίμηνο δουλεύω για τον Παπαθανασίου. Δεν περισσεύει τίποτα για μένα.

Από την άλλη, έχω τρομοκρατηθεί και με τη νέα γρίπη. Φοβάμαι πως όταν χειμωνιάσει δεν θα μετράμε κρούσματα (θα είναι πάρα πολλά), αλλά ποιους δεν έχουν προσβληθεί (θα είναι λίγοι άρα και πιο εύκολο το μέτρημα). Το θέμα είναι πως κάτι η γρίπη, κάτι η απαγόρευση του καπνίσματος ο Αβραμόπουλος τρέχει και δεν φτάνει. Τώρα που είπα Αβραμόπουλος..., πριν λίγες μέρες έληξε η σύμβαση των νοσηλευτριών στο ογκολογικό Μεταξά, στο ιατρείο μιας μέρας. Ξέρετε εκεί που γίνονται οι θεραπείες. Με το λιγότερο από μισό δυναμικό, νομίζουμε πως και εμάς έχει λήξει η σύμβαση με την αξιοπρέπεια μας!

Τώρα εσένα σου φαίνεται παράξενο που έχει γεμίσει νονούς η Ελλάδα; Δηλαδή με τόσες κουμπαριές επόμενο δεν ήταν;

Διάβασα στο ρεπορτάζ του Χρήστου Ζέρβα στην «Ελευθεροτυπία»:
«Ελεύθερη χρήση των καμερών από την Αστυνομία, καταγραφή ήχου και εικόνας σε 24ωρη βάση από τους δημόσιους χώρους χωρίς καμία δικαστική εγγύηση και καθιέρωση υποχρεωτικής πλέον συλλογής γενετικού υλικού (DNA) από υπόπτους, ακόμη και για την τέλεση πλημμελημάτων, είναι τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση».
Προτείνω να συλλέγεται γενετικό υλικό και στις εισόδους των σταθμών τρένων, μετρό, αεροδρομίων, αστικών και υπεραστικών γραμμών, από όλους όσους κυκλοφορούν στην χώρα.
Πως το έλεγε να δεις ο Πανούσης; Κάγκελα παντού; Κάμερες παντού;

Και ενώ το μισό κοινοβούλιο κατηγορείται για κλεπταποδοχή, με το άλλο μισό να σιωπά..
Ενώ τέως υπουργοί δηλώνουν ανερυθρίαστα ότι λειτούργησαν ως βαποράκια πολυεθνικών, εργολάβων, βιομηχάνων και εφοπλιστών...
Ενώ όλα αυτά φαίνονται φυσιολογικά σε πολλούς από το εκλογικό σώμα και σε όλους τους εισαγγελείς...΄
Ενώ συμβαίνουν αυτά και άλλα περισσότερα, εγώ η αναίσθητη λέω να πάω για μπάνιο...

Με εκτίμηση,
Αθηνά...

1 σχόλιο: