Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Palabras Aire...

Είπα που λέτε, να "ξεμπλογκάρω" λίγο η γυναίκα και εκεί που τριγυρνούσα ανέμελη ανάμεσα στα διάφορα γεγονότα διαβάζω το παρακάτω:
Βίσση, Μητροπάνος και Χατζής στο Ηρώδειο.
Κατά πλειοψηφία ενέκρινε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο τη συναυλία της Άννας Βίσση το Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο για τους σκοπούς της εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων.
Και ωραία, λέω, ο Μητροπάνος εντάξει, ο Χατζής σύμφωνοι, αλλά η Βίσση ΓΙΑΤΙ;
Δηλαδή οι ιθύνοντες επιτρέπουν να πάει η Βίσση στο Ηρώδειο για να τραγουδήσει το καινούριο σουξεδάκι "Όλες οι Τσούλες της Γης" και δεν δίνουν τον χώρο για να κάνει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου; (και προς Θεού και για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω τίποτα με τις τσούλες ανά τον κόσμο...)
Αυτό λοιπόν είναι το μπράβο μετά από 35 χρόνια προσφοράς στο ελληνικό τραγούδι σ' έναν άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκαν Θεοδωράκης, Λοΐζος και τόσοι άλλοι. Αυτόν που επέλεξαν οι SCORPIONS για support στην συναυλία τους στο Καραϊσκάκη.
Και μην ακούσω κανέναν να λέει ότι ο Παπακων/νου δεν ταιριάζει στον χώρο γιατί θα αναγκαστώ να του θυμίσω ότι το 2005 μια χαρά ταίριαζε. Και όποιοι τυχεροί ήταν εκεί το θυμούνται πάρα πολύ καλά.
Οπότε δεν μου μένει κάτι άλλο από το να συγχαρώ το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για τις επιλογές του. Εύγε!!!
Με εκτίμηση
Αθηνά...

1 σχόλιο: