Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Palabras Aire...


Καλημέρα, πως είστε σήμερα; Επειδή έτρεχα στις πέριξ παραλίες και τις συναυλίες έχω χάσει επεισόδια... Και καλά οι παραλίες δεν το συζητώ, μαγευτικές. Όσο για τις συναυλίες-και πιό συγκεκριμένα αυτή της Καραθώνας-αν εξαιρέσει κανείς το παραπλανητικό δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε και τον κακό, μα πάρα πολύ κακό ήχο, η προσπάθεια ήταν καλή.

Καλέ για πείτε μου, τι έγινε; Βρέθηκε τελικά κομιστής να παραδώσει στο Μαξίμου τα cd του Χριστοφοράκου; Αν και όπως όλοι θυμόμαστε με το dvd που κανείς δεν το είδε, έτσι κανείς δεν θα ακούσει και τα cd.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, τι ακούτε; Τελειώσανε με την αυτοκριτική; Με τις συνιστώσες τι κάνουν; Όχι τίποτε άλλο αλλά όπου λαλούν πολλές συνιστώσες αργεί να ξημερώσει, που λέει και η θεία μου η Μυρσίνη.

Τώρα που κόψανε το τσιγάρο στους δημόσιους χώρους, πως περνάει η ώρα των δημοσίων υπαλλήλων;

Παρεπιπτόντως, την περασμένη εβδομάδα είχα έναν κνησμό(μια φαγούρα...). Αρχίζω ανατιισταμινικά, αλοιφές, κορτιζόνες, τίποτα. Ευτυχώς, έβαλα να δω ειδήσεις στην τηλεόραση, όπου από τα δελτία ενημερώθηκα πως έπιασαν τους απαγωγείς Παναγόπουλου.

Κι έγιανα η γυναίκα...

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο υπουργός Οικονομίας του καταλληλότερου, υπευθυνότερου και βαθύτατα κουρασμένου, του ούτε 53, πήγε πάλι Βρυξέλλες και παρουσίασε το νέο πακέτο με μέτρα λιτότητας το οποίο πλέον φέρει το όνομα "διορθωτική". Έτσι λέγεται ευγενικά η επιδρομή στα λαϊκά εισοδήματα!!!

"Χρειάζεται μια κυβέρνηση που δεν χρωστά σε κανέναν" δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.
Άστο Γιώργο μου, οι κυβερνήσεις εν Ελλάδι χρωστάνε μέχρι και της Μιχαλούς...

Με εκτίμηση,
Αθηνά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου