Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

KAΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ


Θυμάστε τα παλιά χρόνια (που λέει ο τετράχρονος ανιψιός μου Γ.Κ.) τον δήμαρχο κ. Πλατή;

Ε, λοιπόν επί δημαρχίας του κ. Πλατή είχε ανακοινωθεί η ανάπλαση της οδού Καποδιστρίου. Πέρασαν 4 χρόνια από τότε αλλά επειδή το καλό πράγμα αργεί να γίνει, το έργο ξεκίνησε προχθές. Η μελέτη περιλαμβάνει διαπλάτυνση πεζοδρομίων, μείωση του σημερινού πλάτους του δρόμου (είναι καλό αυτό τώρα;) καθώς και μείωση των θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτων (εντελώς μεταξύ μας, δεν νομίζω ότι μας περισσεύουν οι θέσεις parking στην πόλη).

Α, ναι, μην το ξεχάσω, το ΚΤΕΛ θα μεταφερθεί προσωρινά επί της οδού Φείδωνος. (Τώρα που είπα Φείδωνος και επειδή το Πάσχα τελείωσε, μήπως να έβγαζε κάποιος τα αυγά από τα φώτα του δρόμου γιατί εγώ δεν φτάνω;)

Το έργο της ανάπλασης θα ολοκληρωθεί κατά το τέλος Οκτωβρίου όπως έχει δηλώσει ο κ. Γκαρκάσουλας. Οπότε δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε: με το καλό να γίνει η ανάπλαση!

Εν τω μεταξύ ο Σύλλογος Ποδηλατών Αργολίδας "Ορθοπεταλιές" αντιδρά και ζητά σε κάθε νέα διαμόρφωση να υπάρχουν ποδηλατόδρομοι. Αχ, ωραία τα λέτε αγαπημένοι μου ποδηλάτες αλλά τι να πούμε κι εμείς οι πεζοπόροι που δεν έχουμε πεζοδρόμια να περπατήσουμε στην πόλη του Άργους εκτός των κεντρικών δρόμων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου