Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

BLOGGER


Καλέ τι διαβάζω δεξιά κι αριστερά; Τι βλέπουν τα ματάκια μου; Είναι αλήθεια ή φταίει η πρεσβυωπία; (ξέρετε αυτό το πράγμα που σε πιάνει λίγο μετά τα 40).

Μέσα σε 15 μέρες, λέει, θα είναι έτοιμο εκείνο το νομοσχέδιο που καταργεί την ανωνυμία στα blogs.

Θυμόσαστε που σας τα έλεγαν οι πρωινοί, μέσα από τον Ανατολικό FM; Για εκείνον τον Βασιλάκο και την σύζυγό του,(που δεν απεκάλυπτε ότι ήταν η συμβία του, για να μπορεί να την παρουσιάζει στην εκπομπή του στη ΝΕΤ), την Σπυροπούλου, την δικηγόρο; Ε, λοιπόν αυτοί οι δύο, μαζί και ο κ. Δένδιας θέλουν να φιμώσουν τα blogs. Και αυτό γιατί; Επειδή εχάθει ο έλεγχος από τα ΜΜΕ! Γιατί, βρε παιδιά; Πάνω που έμαθα πως γίνεται μια ανάρτηση, να μου κόψετε τη χαρά;

Αλλά, σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ (που λέει και ο αοιδός) σιγά μην με σταματήσουν εμένα οι άρσεις του απορρήτου. Σιγά μη με τρομάξουν οι μηνύσεις. Έχουμε κι εμείς καλούς δικηγόρους κυρία Σπυροπούλου μου!!!
ΥΓ Σκέφτηκε κανείς τους το πολιτικό κόστος; Γιατί όπως αναφέρει το Trelo Kouneli "Θα γεμίσει η Ευελπίδων γιατί τα blogs στην Ελλάδα είναι 50.000 και το κόστος για την κυβέρνηση τεράστιο. Απευθύνονται στην νεολαία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου