Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Συναυλία των Pure Seconds στο Τολό - 1/6/2012

Την Παρασκευή, 1/6/2012, οι Pure Seconds έδωσαν συναυλία στο Τολό, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου. 

Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Meraki apartments & studios, δίπλα στην πισίνα συγκεντρώθηκαν φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι για να απολαύσουν μια βραδιά με γεμάτη ροκ. Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς για το ξεκίνημα του πρώτου καλοκαιρινού μήνα! Κουρδίστηκαν τα έγχορδα, στήθηκαν τα τύμπανα και ρυθμίστηκε ο ήχος... και λίγο μετά τις 8 το απόγευμα ακούστηκαν οι πρώτες συγχορδίες.
Το Meraki έχει κατασκευαστεί περισσότερο για αναψυχή (μπάνιο, καφέ, ποτό, φαγητό, φιλοξενία, διακοπές) παρά για συναυλίες. Παρόλα αυτά τα παιδιά έπαιξαν με πολύ καλό ήχο, κάτι που βοήθησε την επικοινωνία των κομματιών τους με τον κόσμο που ήρθε να τους ακούσει. Αυτή η πανδαισία ήχων από brit, pop-rock και εναλλακτικής μουσικής σκηνής διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα. Φυσικά αυτό δεν ήταν και το οριστικό τέλος της συναυλίας. Υπήρξε και encore κατόπιν "λαϊκής απαίτησης" διάρκειας 5 κομματιών, κατά "παράβαση" του χρονικού ορίου που είχε συμφωνηθεί. Και για να τα λέμε και όλα... δεν είδαμε, ούτε ακούσαμε κανέναν να παραπονιέται για αυτή την "παράβαση"... 

Οι Pure Seconds είναι: Κώστας Σπηλιώτης (ηλ. κιθάρα, φωνητικά, σύνθεση), Δημήτρης Βεληζιώτης (ηλ. μπάσσο) και Κώστας Μπαλτάσης (τύμπανα). 


Κλείνοντας αυτή την συντομότατη αναφορά, να αναφέρουμε πως όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα πάνε στον Σύλλογο Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου για να την ενίσχυση των δράσεων του (Rock Festival 2012, Πύλη της Αγάπης, Παιδικό και Νεανικό Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας). Ευχόμαστε καλή και δημιουργική συνέχεια τόσο στον Σύλλογο όσο και στους Pure Seconds και προσδοκούμε επόμενες συναντήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου