Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

THE BURGER PROJECT

Θα μπορούσε να είναι μια οποιαδήποτε street jazz band, από αυτές που βλέπεις κατά δεκάδες στους ευρωπαϊκούς δρόμους. Δεν είναι όμως.
Οι Burger Project έχουν βαλθεί να ανακατεύουν συνέχεια το "πατάρι" των μουσικών αναμνήσεων μιας ολόκληρης γενιάς. Με αχαλίνωτο ρυθμό, ανασύρουν συνέχεια διαμάντια – από το κλασσικό rock ως το punk και από τη disco ως την country- και τα διασκευάζουν: Led Zeppelin, Doors, Iggy Pop, Queen, Clash, Thin Lizzy, Alice Cooper, Godfathers, White Stripes, Ramones, Prince, Fats Domino, Johnny Cash, Sonics, Undertones και πάει λέγοντας..
Προβλέψιμο, θα πείτε, ε; Με "στρατηγό" όμως έναν jazz κοντραμπασίστα που μεταμφίεζεται (ενίοτε) σε Αλέκο Αλαβάνο, κιθαρίστα και βασικό performer έναν τύπο που, όσο η φλέβα στο λαιμό του φουσκώνει, τόσο πιο ωραίες βγαίνουν οι "ψεύτικες" νότες, κιμπορντίστα έναν επίσης "τρελλό" performer που κινείται με άνεση από το hammond ως την Εγγύς Ανατολή και drummer έναν χαρούμενο "βράχο" της απλότητας, το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου αυτό που θα περιμένατε.



Ευχαριστούμε (για ακόμα μία φορά) την Αγγελική Παπαγιάννη☺

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου