Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Palabras Aire...

Η παράταση αποπληρωμής του χρέους στα 11 χρόνια μεταφράζεται και σε 132 έντοκες μηνιαίες δόσεις. Έτσι, για να κάνετε το πρόγραμμα σας...

Παιδιά εντάξει, από ότι φαίνεται εξασφαλίσαμε την "επιμήκυνση". Τώρα πλέον, η "απόλαυση" της τρόικας θα είναι αργή, μακρόσυρτη και βασανιστική.
Μπορεί τώρα να επιμηκυνθεί ο χρόνος αποπληρωμής του ελληνικού χρέους, αλλά οι εργαζόμενοι πάει καιρός που έχουν νοιώσει στο πετσί τους την "άλλη", την επίπονη επιμήκυνση. Και να σκεφτεί κανείς ότι ακόμη είμαστε στα… προκαταρκτικά "χάδια".

Αρρενωπός γόης, άντρας βαρύς, ταυτισμένος με μια φράση -απειλή προς τη Στέλλα. Ο Γιώργος Φούντας, απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών. "Στου Παραδείσου τα μπουζούκια θα με πας..."

Επιστρατεύονται οι ναυτεργάτες. Και γιατί δεν βάζουν και το Πολεμικό Ναυτικό να κάνει δρομολόγια Αργοσαρωνικού;

Wikileaks: Νέο πακέτο αποκαλύψεων με έγγραφα του State Department. Aν δεν μπείτε στη σελίδα, λόγω κίνησης, δοκιμάστε στους New York Times που έχουν το υλικό...

Σύμφωνα με μία έρευνα, ένας στους πέντε Έλληνες ζει κάτω από το όριο της φτώχειας Αλλά δεν μας λένε που ζουν οι άλλοι τέσσερις. Αν ζούνε…
Υπολογίζω σε αυτούς τους τέσσερις ο ένας να είναι μεγάλος φοροφυγάς, δηλαδή πλούσιος, οι δύο κάτω από το όριο της απελπισίας και εξαθλίωσης και ο τελευταίος στη… φυλακή.

Νέα παράταση στην περαίωση. Να δείτε που στο τέλος κάποιοι θα τσιμπήσουν...

Πάντα είχαμε πολλά κοινά με τους Ιρλανδούς. Τώρα που είμαστε μαζί υπό τον ζυγό του ΔΝΤ οι Ιρλανδοί θα αντικαταστήσουν τους Ιταλούς στο "ούνα φάτσα, ούνα ράτσα". Μάλιστα, θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε και στον εμπορικό τομέα. Αυτοί να τρώνε greek feta και μεις να πίνουμε μπύρα Γκίνες.

Στο σχολείο του ανιψιού μου άρχισαν να μαθαίνουν τα κάλαντα. Ματαίως, διότι υποπτεύομαι ότι φέτος σε κάθε εξώπορτα οι πιτσιρικάδες θα βρίσκουν αναρτημένο το χαρτί της περαίωσης. Οπότε πως να χτυπήσεις…
"Δεν πειράζει θεία, κάποτε θα τελειώσει η κρίση", μου είπε.
Και εγώ του εξήγησα ότι τότε δεν θα μπορεί να λέει τα κάλαντα γιατί θα έχει πάει… φαντάρος.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάποιοι πίσω από το Δ.Ν.Τ., την Ε.Ε. και την Ε.Κ.Τ. απλώς αγοράζουν χώρες σε τιμή ευκαιρίας;

Ο Γιωργάκης θέλει να εφαρμοστεί το μνημόνιο. Η Ντόρα στηρίζει το Μνημόνιο. Ο Αντωνάκης λέει ότι διαφωνεί με το μνημόνιο αλλά θα τιμήσει τις υπογραφές του Γιωργάκη, ο Καρατζαφέρης ανάλογα με το αν μυρίζεται κυβερνητική θέση ή όχι στηρίζει το μνημόνιο, η Παπαρήγα δεν πιάνεται καθώς θα συμμετέχει μόνο αν γίνει κομμουνιστική επανάσταση, ο Κουβέλης τείνει να θεωρηθεί το αριστερό άλλοθι του μνημονίου και ο Τσίπρας μετράει τα κομμάτια του ΣΥΡΙΖΑ που φεύγουν.
Αυτοί είναι οι αρχηγοί των σημερινών κομμάτων. Δηλαδή… καμιά ελπίδα.

Ο αποστάτης Αντώνης, ο οποίος είχε αποστατήσει από τον αποστάτη επίτιμο, κατηγορεί βουλευτές της ΝΔ ότι αποστατούν πηγαίνοντας στο κόμμα (συγγνώμη κίνημα) της αποστάτισσας κόρης του αποστάτη. Ωραία πολυκατοικία!

Με εκτίμηση,
Αθηνά...