Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Palabras Aire...

Φόροι, φόροι, φόροι.

Ποια spread και δάνεια, ποιοι τοκογλύφοι και ποια μπλόκα, ποια ανεργία και ποιος δανεισμός, ποιος Παμπούκης και ποιος Χριστοφοράκος, ποιοι Financial Τimes και ποια Αϊτή, ποιοι μαυραγορίτες και ποιο έλλειμμα, ποιοι μετανάστες και ποιος Ασωπός, ποιος Ζιν και ποιος Σάλιντζερ, ποια "Ακρόπολις" και ποια χρηματιστηριακή;
Τι είναι αυτά που γράφονται και λέγονται;
Εδώ χωρίζει η Μενεγάκη!!!

Ένα καλό νέο: παρά το διαζύγιο Ελένης-Λάτσιου τα spread των ομολόγων υποχωρούν

Ξεκίνησε και η πρώτη εξεταστική ή αλλιώς φάτε μάτια ψάρια. Μόνο που είπαν να δώσουν λιγάκι ενδιαφέρον στο καλοπαιγμένο σήριαλ. Έτσι η ΝΔ έκανε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή δύο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, επειδή είχαν καταθέσει στη προηγούμενη εξεταστική. Δεν ξέρω αν είναι νόμιμη ή όχι η συμμετοχή τους. Ξέρω όμως ότι δεν είναι αυτοί το εμπόδιο για να μάθουμε την αλήθεια. Ούτε είναι αυτοί το εμπόδιο για την τιμωρία που δεν θα έρθει ποτέ.
Η Άννα Διαμαντοπούλου πιστή στην γραμμή του ΠΑΣΟΚ είπε ότι οι εξεταστικές δεν είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί τώρα γιατί χρειάζονται συναινέσεις. Μην ανησυχείς. Η συναίνεση είναι διαχρονική. Σκάνδαλα και συναίνεση είναι δίδυμα αδελφάκια.

"Μου θυμίζει τον εαυτό μου σε κάποιες περιόδους της ΝΔ", είπε ο Αλογοσκούφης για τον Παπακωνσταντίνου. Ετοιμαστείτε, τα χειρότερα έρχονται. Τελικά τι αμαρτίες πληρώνουμε και όποια κυβέρνηση και αν επιλέξουμε έχουμε εφαρμογή πολιτικής Αλογοσκούφη;Άντε μετά από αυτές τις δηλώσεις να πείσεις τον Αλέξη και την Αλέκα ότι τα δυο κόμματα έχουν διαφορές.

Ένα εκατομμύριο εκατόν είκοσι χιλιάδες ευρώ (1.120.000 ευρώ) κόστισε το site της Βουλής!!! Ποιος ανθέλλην είπε ότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει λεφτά?

Τι έγινε ρε παιδιά με τον ιό της γρίπης; Τα εμβόλια... την πανδημία... Οι 24ωρες εκπομπές στην τηλεόραση με γιατρούς... κτηνιάτρους.. τα "εφημερεύοντα έκτακτα δελτία ειδήσεων-συμβουλών και προγνώσεων"... οι φοβερές ραδιοφωνικές συζητήσεις... Πέρασε η γρίπη; Τη γλιτώσαμε τελικά; Κανείς δεν θυμάται; Φοβερό...
Πάντως από την στιγμή που έφυγε ο Ευαγγελάτος από τον ΑΝΤ1, "εξαφανίστηκε" και η γρίπη. Παράξενο ε;

Εντάξει, Αντώνη. Είπαμε συναίνεση, αλλά χωρίς να καταλάβουν όλοι την ευγνωμοσύνη σου προς το ΠΑΣΟΚ, που κυβερνάει, υπό τέτοιες συνθήκες, αυτό και όχι το κόμμα σου.
Υποπτεύομαι ότι, αν ο Γιώργος, για κάποιο λόγο, προκήρυσσε τώρα πρόωρες εκλογές, η ΝΔ θα πήγαινε… πάσο.
Χαλαρώστε και τσικνίστε με χαρά! Η Κομισιόν ενέκρινε το πρόγραμμα σταθερότητας!

Με εκτίμηση,
Αθηνά…